Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Podívejte se na 5 nejvyhledáva...

Podívejte se na 5 nejvyhledávanějších ubytování ve Vysokých Tatrách!



Nacházíte se ve Vysokých Tatrách nebo se tam chystáte na dovolenou? Projděte si společně s námi 5 nejvyhledávanějších ubytování, které vás ohromí. Popisy jednotlivých chatek zahrnují reálné recenze od hostů.

 

Dovolenkové domy Relax Tatras

House NINA a House SOPHIA s celkovou kapacitou 16 osob nabízí skvělou rodinnou atmosféru včetně společenských her a krbu. Kromě klasického ubytování je pro vás připraven také Wellness house s privátním wellness (finská sauna, elektrická kamna Harvia, posezení, lehátka a vířivka), který můžete kdykoliv využít během pobytu zdarma. Nechybí ani pračka se sušičkou, kterou využijete především v zimních měsících. Pro vaše ratolesti je k dispozici trampolína, pískoviště, dětský domeček, bazének a další. Dospělí si zase rádi zalezou na lezecké stěně. O ticho a klid není nouze. Hosté si chválí čistotu, uzavřený areál a moderní zařízení ubytování. Vše navíc budete mít blízko, větší supermarket se nachází pouhých 20 minut.

023b
 

Chata Mlynica

Pro blízkost přírodě zvolte chatu Mlynici, kde strávíte společné chvíle u krbu ve společenské místnosti. K dispozici jsou opět společenské hry, stejně jako tomu bylo u předešlého ubytování. Kuchyň je plně vybavena, dokonce si v ní připravíte i kávu z kávovaru. Ubytovat se v chatě může až 19 osob, a to v 6 pokojích. Venku se dá grilovat a děti si zde mohou hrát. Vítané jsou rodiny, ale také party přátel, které si dle recenzí užívají ticho a klid, dostatečné vybavení a přístup majitelů. Stejně tak budete spokojeni s lokalitou, ve které budete obklopeni lesem.

023d_Chata Srdiečko Podbanske
 

Chata Srdiečko Podbanské

Ani v chatě Srdiečko s kapacitou pro 9 osob nechybí krb, který navozuje rodinnou atmosféru. Dokonce můžete využít i saunu v koupelně, kde si báječně odpočinete. Venku na vás čeká gril, oheň a posezení na letní večery. Těšit se můžete také na okolní přírodu a lesy, které zabezpečí soukromí a relax. Klidně s sebou vezměte i svého čtyřnohého mazlíčka, ovšem pouze malá plemena. Děti se určitě zabaví v dětském koutku s hračkami. Hosté hodnotí pozitivně i komunikaci a přívětivost majitelů. Roubený typ stavby navíc působí útulně, proto si ho určitě zamilujete. Sází na jednoduchost, ale přitom disponuje moderním vybavením.

Drevenica 4seasons
 

Drevenica 4seasons

Hledáte-li luxus, pak se vám Drevenica 4seasons bude rozhodně líbit. Je nadstandardně vybavena, nabízí 2 apartmány pro celkově 8 osob – ideální pro menší rodiny či skupinu přátel. Budete se v něm cítit jako na zámku. Psi nejsou povolení, proto je raději nechejte doma. Lidé si také chválí vřelý přístup majitele a nádherný výhled z dřevěnice, který si užijete při snídani na terase.

023c_Chata mojer bachledka
 

Chata Mojer Bachledka

Poslední chatou je Mojer Bachledka, která je určena pro 10 hostů maximálně. Výhodou je, že si s sebou můžete vzít jakékoliv plemeno pejska. Prostor je plně vybaven a venku najdete posezení s grilem a kotlíkem na terase či v altánu. Parkování je soukromé v areálu, k dispozici je i dobíjecí stanice pro elektromobily. Nechybí ani posezení, kde si skvěle popovídáte nebo vychutnáte jídlo na čerstvém vzduchu. Chata má velice zajímavě vybavený interiér, který se bude zamlouvat především milovníkům retra. V zimě oceníte blízkost lyžařského centra.

Pokud byste se chtěli podívat na další možnosti ubytování ve Vysokých Tatrách, ty nejlepší nabídky najdete na Hauzi.

 


Publikovno: 2023-03-16
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com