Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Odpočiňte si na překrásných...

Odpočiňte si na překrásných istrijských plážích

 

 

Krásy Istrijského poloostrova vás uchvátí na první pohled. Antikou dotčené místo vás překvapí svým průzračným mořem, prosluněnými vinicemi a historickými městy procitnutými vůní rozmarýnu. Pohodlný nocleh nabídne jakékoliv ubytování Chorvatsko.

Trojúhelníkový poloostrov v severozápadním Chorvatsku se pyšní svůdným středomořským klimatem v kontrastu se pestrou krásou zelené krajiny, které dominují borové lesy a louky. Istrijská města a staré vesničky v kopcích, které byly vybudovány v benátském stylu, jsou plné zajímavých kulturních a historických památek a tradic. Svými kouzelnými uličkami a architekturou vás oslní především antická Pula, rušné turistické a přístavní město na samém jihu Istrie. Kromě křišťálového moře se skalnatými plážemi láká Pula k večerním procházkám okolo zachovalého římského amfiteátru, ale i k posezení v některé z kavárniček s typicky středomořskou atmosférou a kuchyní s vášní pro dary moře a aromatické koření. Apartmány Chorvatsko nabídnou perfektní zázemí pro výlety, na dosah ale budete mít i oblázkové pláže a betonová mola, která jsou pro istrijská letoviska typická.

Ať už se chystáte na Istrii nebo do jiné chorvatské destinace, na Hotely.cz si jistě vyberte ubytování, které vám bude vyhovovat.

Zdroj foto: Unsplash



 


Publikovno: 2021-04-26
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com