Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Podzimní putování Polabím pr...

Podzimní putování Polabím pro celou rodinu


Jen pár kilometrů od Prahy najdete zajímavá místa, která můžete navštívit i v průběhu podzimu. Využijte pěkného počasí a vyražte na výlet dřív, než přijde zima!

Zpříjemněte si podzim výletem do Středočeského kraje. Stačí popojet jen pár kilometrů od Prahy a můžete narazit na zajímavé památky a místa, která čekají na objevení.

Váš víkendový pobyt ve Středočeském kraji můžete zahájit návštěvou Přerova nad Labem. Historie osídlení se v Přerově píše již více než 7 000 let, jak dokazují archeologické vykopávky. Ve městě najdete renesanční zámek, muzeum motocyklů a také nejstarší skanzen na našem území. Vyberte si útulný hotel v okolí Přerova nad Labem a na prohlídku Polabského národopisného muzea si klidně vyhraďte celý den. Prohlédnete si zde zachovalá stavení z 18. století a zjistíte, jak vypadal život na venkově.

Nedaleko od Přerova můžete navštívit i půvabné město Lysá nad Labem. Prohlédněte si zámek Lysá nad Labem a nebo zábavní park Mirakulum, kde se bude líbit hlavně dětem.

Pokud si seženete ubytování v Lysé nad Labem, budete moct vyrazit také do centra řemesel a bylinné zahrady Botanicus. Podívejte se na Hotel.cz na recenze hostů, kteří již tuto lokalitu navštívili.


Publikovno: 2020-10-23
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com