Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Online cestovní pojištění ...

Online cestovní pojištění – hotovo za pár minut!

Poslední dny před vytouženou dovolenou bývají občas trochu hektické. Balení, nákupy, dohánění restů v práci. Času je málo, plánů hodně a tak je opravdu snadné na něco zapomenout. Na sjednání cestovního pojištění byste ale rozhodně zapomenout neměli. Sjednejte si ho online a ušetříte spoustu času i peněz.

Nespoléhejte na modrou kartičku

Možná vás napadá, že když cestujete jen v rámci Evropské unie, cestovní pojištění je pro vás zbytečné, platí vám přeci Evropský průkaz zdravotního pojištění, tzv. Modrá kartička. Ano, máte tak v EU nárok na nutnou a nezbytnou zdravotní péči. Vaše zdravotní pojištění vám ale nepokryje poměrně zásadní položky jako je třeba ošetření mimo státní zdravotnická zařízení, spoluúčast na hospitalizaci a lécích, zásah horské služby či vrtulníku nebo převoz zpět do ČR. To všechno byste byli nuceni hradit ze svých financí a věřte, že se nejedná o malé částky.

 

Cestovní pojištění = dovolená bez starostí

Pokud chcete mít jistotu, že i v případě zdravotních komplikací o vás bude v zahraničí postaráno, jediným řešením je sjednání kvalitního cestovního pojištění, které kryje i koronavirus. A nebojte, žádný stres. Nemusíte nikam chodit, sjednání cestovního pojištění u Top-Pojištění.cz vyřešíte jednoduše online během několika málo minut. Stačí mít k ruce počítač nebo chytrý telefon a hned je hotovo.

 

Jak vybrat cestovní pojištění online?

 

Kalkulace cestovního pojištění online vám výběr skutečně usnadní. Zadáte jen základní parametry cesty a pojištěných osob a ihned můžete vybírat z nabídky několika pojišťoven a jejich produktů. Automatickou součástí pojištění je pojištění léčebných výloh a asistenční služby, zvolit si můžete ale také některé z mnoha nabízených připojištění, jako je třeba pojištění odpovědnosti, zavazadel, úrazu nebo pojištění storna cesty apod. Jen to jen a jen na vás, jak si své pojištění nastavíte.

A co dál?

Pokud už máte ve výběru jasno, dokončíte objednávku a je téměř hotovo. Pojištění vzniká úhradou, pro jeho platnost jej stačí už jen zaplatit. Dokumenty včetně asistenčních kartiček obdržíte obratem na zadaný e-mail.

 

 

 

Přejeme pohodovou a bezstarostnou dovolenou.


Publikovno: 2020-06-29
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com