Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

3 tipy, jak a proč plánovat le...

3 tipy, jak a proč plánovat letní dovolenou v zimě

Už plánujete letní dovolenou? Máme pro vás pár tipů, jak si plány ulehčit, ušetřit nějakou tu korunu a na nic nezapomenout. Dovolenou dnes už nestačí jen vybrat z katalogu, zapotřebí je při nákupu zájezdu nic nepodcenit. V opačném případě by vám mohly v létě zůstat oči pro pláč.


Plánujte a nic nenechávejte na poslední chvíli

Léto je velmi oblíbenou a každoročně vytíženou sezónou. K moři se vydává kdekdo, proto není dobré dlouho váhat. Důkazem tomu je nabídka last minutů, která je v posledních letech poměrně chabá. Vyzrajte tak na omezený výběr a dejte raději přednost first minutu.

Už nyní se vyplatí začít plánovat a dávat dohromady představy o vaší letní dovolené. Zvolte si termín, vhodnou destinaci, typ ubytování a zvažte i, jakému druhu stravování dáte přednost. Rádi byste si užili luxusní dovolenou bez starostí? Určitě volte čím dál populárnější „all inclusive.“ Stejně tak je vhodné rozhodnout, jakou dopravu zvolíte. Láká vás dovolená v Egyptě? Pak nejspíš nemáte moc na výběr a vyberete si jeden z leteckých zájezdů, pokud byste ale rádi strávili pár dní třeba v Chorvatsku, můžete vyrazit klidně autobusem nebo vlastní vozem.


Vybírejte a porovnávejte nabídky

Jakmile máte v hlavě jasné plány, je čas začít vybírat. Vězte, že nyní máte ještě z čeho. Hlavně díky včasnému nákupu nemusíte slevovat ze svých požadavků. Letní dovolenou lze vybírat v katalogu, z nabídek v cestovních kancelářích i na internetu. Online výběr pro vás ale bude nejspíš nejjednodušší a nejpohodlnější cestou.

Na internetu si snadno porovnáte více zájezdů a pomocí filtrů vyberete ten, který vám bude vyhovovat nejlépe. Navíc můžete v online srovnávačích porovnat i ceny zájezdů a vybrat si tak dovolenou tam, kde ji mají nejlevnější.


Čtěte recenze a ověřte si kvalitu služeb

Když plánujete dovolenou dopředu, pak máte jednu nespornou výhodu. Máte dostatek času na to zjistit si, zda odpovídá poměr ceny a kvality. Samozřejmě, že se můžete informovat v cestovních kancelářích, objektivnějšího hodnocení se ale dočkáte v recenzích na internetu.

Máte v merku zájezd do Řecka, ale nevíte, jak je to tam s kvalitou ubytování? Zeptejte se v jednom z cestovatelských fór. Dozvíte se všechno o službách, jídle a ubytování, zároveň dostanete spoustu rad a tipů, co vidět, co koupit, čemu se vyhnout a kudy a kdy vyrazit.

Nyní už víte, jak naplánovat dovolenou a proč se vyplatí s pořízením zájezdu neotálet. Navíc pokud s koupí nebudete vyčkávat, pak kromě slevy a bohaté nabídky, získáte i dostatek času na zařízení nezbytností, jako je například vízum, pas nebo potřebné očkování.


Publikovno: 2018-12-04
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com