Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Jaké jídlo s sebou do Chorvats...

Jaké jídlo s sebou do Chorvatska?

Chorvatsko je tak trochu letní sídlo většiny Čechů, jehož popularita vůbec neklesá. Přestože část turistů už dnes volí hotely s all inklusive službou, valná většina lidí se stále ubytovává v kempech, apartmánech či karavanech. Zde si i vaří vlastní jídlo, díky kterému mohou ušetřit spoustu peněz, které lze smysluplně využít například na výlety po okolí.

Zapomeňte na zavařování jídel na dovolenou nebo na nechutné konzervy s trvanlivostí několik let. Vezměte si leos na dovolenou do Chorvatska trvanlivé hotovky ve funkčním obalu, od hamham.cz Jsou v kvalitě domácího jídla a jejich příprava zabere maximálně 10 minut. V nabídce si každý vybere.

Polévky i hlavní jídla (jak slaná, tak sladká) jednoduše ohřejete v hrnci s vodou. Za pár minut můžete mít na talíři hovězí guláš, rajskou, svíčkovou, moravského vrabce či buchtičky se šodó. Díky těmto jídlům si užijete  více času u moře a na výletech a méně v kuchyni. 

Jsou to ideální jídla na cesty a dovolenou. Hotovky jsou baleny ve varném sáčku, obal je velmi pevný, lehký a skladný. Jídlo v obalu rovnou ohřejete, klidně čtyři různá jídla v jednom hrnci.

Pokrmy jsou vařené z kvalitních surovin a odpovídají veškerým normám. Chutnají skvěle, protože nejsou zkaženy konzervanty. Přesto je jejich trvanlivost minimálně 45 dní. 

Jídlo do Chorvatska doporučujeme od hamham.cz

 


Publikovno: 2018-06-13
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com