Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Praha je skvělým místem pro f...

Praha je skvělým místem pro firemní akce

Pořádání školení nebo konferencí už není doménou jen několika nadnárodních korporací, ale stala se běžnou součástí firemního života. Také různé eventy a setkání pro obchodní partnery, prezentace novinek nebo schůzka s akcionáři jsou stále častější u většiny podniků a jejich organizace bývá náročná. Oblíbenou lokalitou bývá Praha, kde je možné skloubit práci i odpočinek a je dobře dopravně dostupná z republiky i zahraničí.

Pro účastníky je potřeba často zajistit ubytování a případně i program na dobu po vyřešení pracovních záležitostí, je nutné zajistit konferenční místnost a veškerou techniku a také občerstvení. Z mnoha důvodů včetně pohodlí obchodních partnerů probíhají podobné akce mimo budovu firmy. Většinou se pronajmu konferenční místnosti v Praze, které mají již kompletně vybavené zázemí včetně techniky i možností drobného občerstvení nebo organizace obchodní večeře.

I při výběru lokality je potřeba popřemýšlet, zda potřebujete být spíše blízko dálnice nebo naopak vaši hosté ocení historické centrum. Vzhledem k tomu, že mnoho obchodních jednání se protáhne na více dní a mimo pracovní setkání je vhodné mít k dispozici i možnost prohlídky města, výletu nebo posezení u dobrého vína, je lepší volbou širší centrum města. Třeba hotel na Žižkově nabídne nejen soukromí a klid, ale i nezapomenutelnou atmosféru staré Prahy, kouzelné uličky a zajímavě upravené vnitrobloky.

Samotné centrum Prahy je pochopitelně velmi lákavé, ale i díky turistickému ruchu může být problém najít volné kapacity pro ubytování. Ani dopravně není nijak pohodlné, proto je lepší vybrat prostory právě spíše v širším centru. Ideální je zvolit hotel v Praze 3. Odtud lze na Staroměstské náměstí nebo Pražský hrad pohodlně dojít pěšky a pokud nebudou hlavní prioritou památky, snadno se dostanete k Botanické zahradě, na nákupy nebo do parků a v blízkosti je také mnoho možností pro sportovní vyžití i odpočinek.

Hranice mezi soukromým a pracovním kontaktem již dávno není přesně dána a osobní přístup vždy ocení jak obchodní partneři, tak kolegové i zákazníci.


Publikovno: 2018-05-03
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com