Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Tipy na výlety pro romantické ...

Tipy na výlety pro romantické duše

 


Přemýšlíte nad tím, kam vzít svou lásku na neobyčejný jarní výlet? Vyberte si z našich tipů na neotřele romantická místa, díky kterým společně prožijete nezapomenutelné chvilky.


 

První z našich romantických tipů byste našli jen kousek od Mělníka. Při dovolené v Českém Středohoří není o zajímavá a působivá místa nouze, ale to nejzvláštnější najdete nedaleko obce Želízy. V lese tu můžete ruku v ruce obdivovat podivuhodné dílo s názvem Čertovy hlavy, které tu do skály v 19. století zvěčnil sochař Václav Levý. 

Místem jako stvořeným pro romantickou žádost o ruku je netradiční kruhová rozhledna v jihomoravské obci Kobylí. Na společné sledování západu či východu Slunce z této rozhledy jen tak nezapomenete. Při ubytování v Kobylí se nezapomeňte zastavit na degustaci u některého z místních vinařů.

 

Posledním z našich tipů je přírodní lesopark Tereziino údolí, který byste našli v těsné blízkosti města Nové Hrady v jižních Čechách. Zamilovanou procházku po parku můžete zakončit třeba společným wellness, které si při ubytování v Nových Hradech můžete dopřát v místních lázních.

 

Další tipy na zajímavá a romantická místa naleznete na webu Hotely.cz.


Publikovno: 2021-04-03
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com