Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Jak sbalit ústní hygienu na ce...

Jak sbalit ústní hygienu na cesty?

Ať už cestujete kamkoliv, neměli byste zapomínat na to si sbalit potřeby pro ústní hygienu. Kvůli úspoře místa v zavazadle se ale nemusíte vzdávat ani mezizubního čištění. Jak to všechno sbalit úsporněji?

Taštička s hygienickými potřebami je součástí zavazadla každého cestovatele. Chybět v ní nesmí samozřejmě ani potřeby pro ústní hygienu. Pokud nechcete, aby vám ale hygiena zabrala polovinu celého zavazadla, pak je dobré včas zabalit menší balení všech kosmetických produktů, které dnes už seženete všude. Co když ale chcete sbalit i elektrický kartáček nebo potřeby pro mezizubní péči?

Cestovní verze kartáčků

Klasický elektrický kartáček v pouzdře zabere opravdu hodně místa. Pokud se ale bez něj na dovolené neobejdete, je potřeba pořídit jeho cestovní verzi. Ta dosahuje většinou velikosti klasického kartáčku a používá se na tužkovou baterii. Pokud jste věrní manuálnímu kartáčku a klasický se vám nevejde to batohu, tak můžete sáhnout také po cestovní verzi, která se skládá nejčastěji na polovinu. Kartáček v takovém případě nemá sice tak pevnou rukojeť, ale pokud opravdu šetříte s místem v zavazadle, tak oceníte hlavně kompaktní velikosti.

A co mezizubní čištění?

Mezizubní kartáček bude asi nejvíc křehká věc ve vašem zavazadle. Jednoduše ho před poškozením ale můžete ochránit tím, že si na něj pořídíte cestovní pouzdro. Pokud používáte zubní nit, tak ta je sama o sobě kompaktní, ale pokud nebudete mít po ruce zrcadlo, asi se vám mezizubí nebude čistit moc pohodlně. V takovém případě ji můžete vyměnit za tzv. flosspick, což je párátko vybavené již nataženou zubní nití.

Autor: Andrea Ivaničová, www.nazuby.cz


Publikovno: 2019-05-30
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com