Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Poznejte město Dobříš


    Poznejte město Dobříš

    Při návštěvě téměř devítitisícové Dobříše, rozkládající se v úpatí brdského pohoří a vzdálené zhruba 40 km od Prahy, se jistě nebudete nudit. Díky krásným lesům je okolí města lákavou lokalitou pro vyznavače trampingu, pěší turistiky i cykloturistiky a v zimních měsících i pro běžkaře. Cyklističtí nadšenci i ostatní sportovci a sportovní amatéři si mohou poměřit své síly při některém z mnoha závodů, které zde mají svou tradici.

    Milovníkům historie nabízí Dobříš rovněž zajímavé zážitky, a to v prvé řadě známou a hojně navštěvovanou dominantu města – rokokový zámek s překrásnou francouzskou zahradou a rozsáhlým anglickým parkem.

    V oblasti kultury si také přijdete na své, neboť Dobříš nabízí mnoho zajímavých akcí pro místní obyvatele i návštěvníky města. Vyhlášené jsou jak každoroční městské Májové slavnosti, Svatováclavské slavnosti, Svatební květinový den, tak i Dobříšské regionální trhy, které se tu konají druhou sobotu v měsíci od dubna do října.

    Na podzim roku 2013 zde byly otevřeny tři nové okruhy naučné stezky, které vám přiblíží nejen historii města, ale i krásnou okolní přírodu.

    Věříme, že příjemná atmosféra města i jejího půvabného okolí vás obohatí novými zážitky a objevíte tak další zajímavou lokalitu ve Středočeském kraji, kam se budete rádi vracet.

    Foto: Karolína Laštovková, Naďa Murmaková


    URL : http://www.ic.mestodobris.cz/
    Pagerank : 0
    Návštěv : 0
    Hlasování :
    0  
    Hodnoť Hodnoť Hodnoť Hodnoť Hodnoť
    Kategorie Domů > Turistika > Města a obce

        Nefunkční link ?
 
Odesílatel:
Komentáře:
Kontrolní kód:

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com