Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Praha - poklad, který nám turi...

Praha - poklad, který nám turisté závidí

Hlavní město Praha je častý výletním cílem, a to nejen českých turistů, ale také návštěvníků ze zahraničí. Není divu! Naše hlavní místo se pravidelně umisťuje na předních pozicích nejkrásnějších měst Evropy a opravu zde je co obdivovat.


Možná si říkáte, že jste v Praze již vše viděli, ale kdy jste se například naposledy prošli Petřínskými sady a nebo po Královské cestě? Nechte se očarovat jako turista a alespoň na víkend zapomeňte na vše, co o Praze víte. Historické památky, které Praha nabízí nám mohou cizinci jen závidět.



Pokud vyrazíte s celou rodinou, nesmíte určitě vynechat návštěvu pražské zoologické zahrady a bloudění v zrcadlovém bludišti. Pro děti jistě bude zážitek i návštěva aquaparku Aqupalace Hotel Prague, který se nachází v nedalekých Průhonicích.



Praha je ale především romantická a tajemná a nejlepší je ji objevovat ve dvou. Udělejte si procházku po Kampě a dojděte až na Pražský hrad. Objevte romantické hotely a restaurace na Pohořelci a nebo si prohlédněte panorama celé Prahy z vyhlídky na Vyšehradě!

Každopádně si nezapomeňte včas zajistit ubytování v příjemném hotelu či útulném penzionu, ať nemusíte chvátat domů. Noční Praha má své kouzlo, které stojí za to objevit.


Publikovno: 2019-05-23
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com