Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Vyhlídkový let letadlem jako d...

Vyhlídkový let letadlem jako dárek

Létání je nejkrásnějším druhem pohybu. V pár minutách získáte dokonalý nadhled nad známým okolím i nad svými problémy. Vyhlídkové lety jsou atraktivním zážitkem, kterému se těžko vyrovná jakýkoli jiný. V soukromém letadle nebo ve vrtulníku a jen se svými nejbližšími si vychutnáte každou minutu a každý vystoupaný metr! Zažijte opravdovou nebeskou pohodu a poznejte rozdíl mezi hektickým nástupem do letadla a přeletem na dovolenou k moři a skutečným létáním.

Oslavte narozeniny s hlavou v oblacích

Vyhlídkové lety se přímo nabízí jako dokonalý dárek k narozeninám. Oslavence samozřejmě musíte opatrně předem naťuknout, ale věříme, že unikátní zážitek ocení opravdu každý! Dědeček nebo tatínek možná i připustí dojetí a zavzpomíná na klukovské sny, kdy si hrál na stíhacího pilota. Rozhodně nepodceňujte ani dobrodružnou povahu maminek a babiček, přestože budou zprvu možná na oko mluvit o bláznech. Jakmile se vznesou nad krajinu, nebudou se chtít vrátit na přistávací dráhu a o vzdušném zážitku budou dlouho mluvit jako o jednom z nejlepších prožitků vůbec!

Prověřte odvahu novomanželů

Vybírat dárek pro novomanžele je těžký oříšek, naštěstí už se většina párů obejde bez porcelánové jídelní soupravy nebo štosu ručníků. Objednejte mladé dvojici originální překvapení a po obřadu je posaďte do letadla! Společný zážitek z vyhlídkového letu mnohonásobně umocní slavnostní den a bude i symbolicky šťastným startem do společného života.

Zatoulejte se nad známá místa

A proč byste nemohli myslet i na sebe? Individuální vyhlídkové lety letadlem nebo vrtulníkem si můžete dopřát i jako originální zpestření běžného víkendu. Podívejte se nad místa, kudy často chodíte na procházky, vzneste se nad město, kde jste vyrůstali nebo si prohlédněte okolí nového domova, kde jste právě nově zakotvili.

Vyberte si na míru!

Můžeme se pochlubit předním místem v nabídce leteckých zážitků. U nás objednáváte lety přímo u společnosti, která zážitek realizuje. Vybírat tak můžete z opravdu pestré nabídky výchozích bodů. Nabízíme odlety z největších měst. Prohlédnout z výšky si můžete Prahu, Ostravu, Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Karlovy Vary a Plzeň. Zaletět můžete i nad okolí Příbrami, Mladé Boleslavi, Benešova, Roudnice nebo Sázené.

V rozhodnutí letět vás neomezí nic. Velký počet výchozích bodů vám dovolí zamířit nad oblíbená místa, datum letu můžete naplánovat se stejnou volností. Létáme celoročně, v létě nabízíme atraktivní pohled na zelenou krajinu, krásné pohledy však garantuje i zima. Moderní letadla a vrtulníky nabízí maximální komfort a bezpečí. Letem a spolehlivým přistáním vás provede profesionální pilot.  Nenechte se dlouze přemlouvat a rozhodněte se hned! Život je příliš krátký na to, abyste oddalovali krásné a jedinečné zážitky!


Publikovno: 2019-03-27
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com