Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Jak zařídit vysněnou dovoleno...

Jak zařídit vysněnou dovolenou levněji?

 

Je na vás letošní zima příliš dlouhá a tuhá a přemýšlíte, kam vyrazit za teplem? Nebo se už připravujete na letní sezónu, protože máte dovolenou vždy rádi naplánovanou předem? V obou případech se vám budou hodit užitečné rady, jak si zařídit zážitek přímo na míru.

Ať už se rozhodnete během své dovolené poznávat krásy Chorvatska, Itálie nebo Španělska, vždy bude třeba zařídit několik věcí, které dovolená u moře zkrátka nemůže postrádat. Kde se ubytovat a jak se na vámi vysněné místo dopravit za co nejnižší cenu? Užijte si dovolenou, která zahřeje na těle i na duši díky našim tipům!

 

Srovnávejte, srovnávejte, srovnávejte

V době internetu je snadné vybrat si dovolenou, kterou si užijete vy i celá rodina. Ať už totiž sháníte ubytování, nebo způsob dopravy, porovnání nabídek je vždy klíčové.

 

Do kempu, či do hotelu? Ubytujte se s Booking.com

 

Jedním z důležitých faktorů při výběru dovolené je ubytování. Ať už se rozhodnete pro dobrodružné spaní pod stanem, nebo pro luxusní hotel, na Booking.com si vyberete nabídku přesně podle vašeho gusta.

Booking.com je rezervační portál, kde si jednoduše zvolíte ubytování podle několika parametrů. Stačí zadat přibližnou lokalitu, počet osob a datum příjezdu a odjezdu. Na stránce se vám zobrazí ty nejlepší nabídky, které vyhovují vašim požadavkům.

Seřaďte si výsledky vyhledávání podle ceny, oblíbenosti či vzdálenosti od bodu zájmu. U každého z více než 2 milionů ubytovacích zařízení navíc najdete hodnocení předchozích návštěvníků, které vám o kvalitě ubytování leccos napoví.

 

Nejlevnější letenky s Kiwi.com

Ubytování máte vybrané, zajímá vás ale, kolik utratíte za letenky? Vyzkoušejte server Kiwi.com. Rezervovat si můžete také cestu vlakem a autobusem, při cestě k moři se však vyplatí dopřát si komfort v podobě rychlé letecké přepravy.

Stačí zadat lokalitu, počet osob a datum odletu a vybrat si z nejlepších cen. Na Kiwi.com seženete levné letenky, a to dokonce i pokud si potrpíte na luxus spojený s první třídou. Pokud je pro vás ale hlavním kritériem cena a nejste vázáni konkrétním termínem či destinací, určitě otestujte i možnost zadat delší časový interval a vlastní okruh hledání u místa odletu i cílové destinace.

 

Cestujte po památkách s Rentalcars

Vytipovali jste si před dovolenou zajímavá místa, která stojí za to vidět, ale bez vlastního dopravního prostředku se k nim nedostanete? Jednoduše si půjčte auto u Rentalcars.com. Tento portál pro vás porovná ceny více než 900 společností v 60 000 oblastech, už před cestou tak najdete tu nejvýhodnější nabídku.

Nestane se vám tedy, že byste po příletu vešli do první půjčovny, na kterou natrefíte, a pronajali si auto s nekřesťanskou přirážkou pro turisty. Vozidlo na vás navíc klidně počká přímo na letišti a vy si tak během dovolené užijete svobodu v podobě volnosti cestování. Prohlédnete si tudíž i památky vzdálené desítky či stovky kilometrů od místa vašeho ubytování. Proměňte dovolenou v opravdový zážitek.

 

Nezapomeňte na cestovní pojištění

Sjednejte si včas cestovní pojištění a prožijte dovolenou beze strachu. Pravděpodobnost úrazu sice není vysoká, nikdy však nevíte, co se může stát. Platit statisíce za léčebné výlohy rozhodně nezní jako vysněné zakončení dovolené.

Nevíte, které pojištění se nejvíce vyplatí? Vyzkoušejte srovnání cestovního pojištění s Tipli.cz. Díky jednoduchému srovnávači uvidíte přehledně všechny nabídky a podmínky na jednom místě. Na online sjednání cestovního pojištění tak můžete během 10 minut ušetřit až 70 %.

 

Ušetřete ještě více díky cashbacku

Portál navíc nabízí cashback neboli peníze zpět z nákupu u partnerských prodejců. Najdete mezi nimi Booking, Kiwi, Rentalcars, ale i některé slevové portály či cestovní kanceláře. Cashback se navíc vztahuje i na běžné zboží jako móda či elektronika, vrátit se vám přitom může až 33 % z útraty. Stačí se jen zdarma zaregistrovat na Tipli.cz a prokliknout se při nákupu do spolupracujícího obchodu.

 

Máte již vybranou lokalitu, způsob dopravy i cestovní pojištění? Vaše dovolená už čeká! Vydejte se za zážitky a užijte si odpočinek, který si jistě zasloužíte.


Publikovno: 2019-02-18
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com