Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

I ty můžeš být digitálním ...

I ty můžeš být digitálním nomádem

 
Miluješ cestování, ale máš pocit, že skloubit tak časově náročného koníčka s prací je nemožné? Pak jsi na omylu, protože i ty můžeš být digitálním nomádem a pracovat na cestách.
 
Jak se stát digitálním nomádem?
 
Jak jsme již zmínili, digitálním nomádem se může stát opravdu každý, stačí pouze najít firmu, která vám takovou možnost poskytne. Nejlepším způsobem je samozřejmě práce z domova, musíte tedy hledat zaměstnavatele, který vám tento benefit zajistí. Tato možnost většinou zajišťuje nejen svobodu v tom, kde zrovna budete pracovat, ale často vám poskytne i výraznou časovou flexibilitu. Nikomu tak nebude vadit, když si dopoledne půjdete zaběhat, odpoledne poznávat místo, na kterém se právě nacházíte a teprve večer se pustíte do práce. Jde tak o benefit, který vám zajistí nedocenitelnou volnost a možnost plánování si vlastního času téměř bez omezení.
 
 
Kde firmu s možností home office najít?
 
Teď se nabízí otázka, kde takového, zdánlivě dokonalého zaměstnavatele hledat. Odpověď je stručná a naprosto jednoznačná: Přidej se na kariérní portál VímVíc, který ti se vším pomůže! Usnadní nejen hledání ideální firmy, která vám poskytne možnost cestovat a zároveň si vydělávat, ale také vás naučí potřebné dovednosti, které bude zaměstnavatel vyžadovat. Problém vám tak díky online kurzům nebude dělat práce na počítači, cizí jazyky ani komunikace s lidmi. Navíc vám pomůže s vytvořením životopisu i motivačního dopisu, který zaručeně zaujme.
 
 
 
Můžete si vybírat
 
Firem nabízejících možnost práce z domova je na trhu práce poměrně dost, a tak se nebojte si vybírat. Jednat zvolte vhodný obor a pracovní pozici, o kterou byste se rádi ucházeli. Nabízí se například práce jako copywriter, pracovník v IT oboru, virtuální asistent nebo třeba práce s grafikou. Je jen na vás, co vám je nejbližší a ve spojení s vašimi cestovatelskými plány vám bude nejvíce vyovovat.
 
Vybírat si můžete ale i z množství samotných zaměstnavatelů, kteří vám takovou práci mohou nabídnout. Tuto část nepodceňte a zaměřte se především na dobře hodnocené firmy. Jelikož jde o hodnocení provedené samotnými zaměstnanci, můžete pak mít jistotu, že se jedná o opravdu férového zaměstnavatele, který vám nebude cesty po světě znepříjemňovat.
 
Jako budoucího digitálního nomáda by vás mohla zajímat kariéra Seznam.cz, a to právě z toho důvodu, že vám může nabídnout hned několik pracovních pozic, díky kterým vám zaručí možnost cestování, kde a kdy se vám zrovna zlíbí. A co jiného si můžete jako vášnivý cestovatel toužící po svobodě přát?
 


Publikovno: 2018-07-02
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com