Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Luxusní dovolená za cenu Mách...

Luxusní dovolená za cenu Mácháče? Jde to

 
 
Láká vás exotická dovolená, ale nechcete zatížit rodinný rozpočet? Máme pro vás řešení! S našimi triky pořídíte luxusní dovolenou v Dubaji nebo na Kapverdských ostrovech mnohem výhodněji.

Čas letních dovolených se blíží. Proč letos nestrávit dovolenou v nějaké exotické destinaci? Získáte tak zážitky na celý život, které vás zahřejí i v chladných zimních měsících.

Jak získat exotickou dovolenou výhodněji?

 

Plánování s dostatečným předstihem vám ušetří tisíce

Pokud neplánujete vyrazit last minute, vyplatí se začít řešit dovolenou s časovým předstihem.

Letenky za nejvýhodnější cenu koupíte zpravidla pět týdnů před odletem. Pozor je si třeba dát i na rezervaci hotelů. Zvláště v turisticky exponovaných letoviscích bývají nejoblíbenější hotely zaplněné už dva měsíce předem. Ušetříte ale i při online rezervaci vstupenek do památek.

 

Využijte online rezervační portály

Nejlepším pomocníkem každého cestovatele je internet. Výhodně nakoupíte hotely na Booking.com. Stačí zadat lokalitu, termín, případně své preference a rázem vybíráte z tisíce nabídek za zvýhodněnou cenu.

Portál Expedia vám kromě výhodné koupě letenek nebo rezervace hotelů pomůže vypůjčit auto na vaše výlety. Kromě toho zde získáte tipy, co dělat ve vaší destinaci.

 

Získejte část peněz zpět s Tipli

Chcete znát nejlepší tip pro opravdu výhodnou dovolenou? Vstupte do nákupního klubu Tipli a z ceny vaší dovolené získáte část peněz zpět.

Ptáte se, jak je to možné? Internetové obchody jsou ochotné platit Tipli za získaného zákazníka. Většinu této provize následně Tipli pošle zpátky vám. Pro získání odměny pak stačí zaregistrovat se na Tipli a před nákupem přejít do e-shopu pomocí speciálního odkazu.

 

Jediné kliknutí navíc vám ušetří až třetinu ceny vašeho nákupu. Slevu získáte, jak při koupi zájezdu u cestovek jako je například Invia, tak i při nákupu na vlastní pěst. To ale není vše. Na Tipli najdete také hromadu slev a slevových kupónů, takže svou dovolenou můžete mít ještě výhodněji.

 

Kačky zpět jediným kliknutím

Pojďme si nákupy s Tipli ukázat na reálném příkladu. Petra si splnila sen a vyrazila s přítelem na Kubu. Zpáteční letenky zakoupila na Kiwi.com za 18 927 Kč. K tomu rovnou rezervovala i luxusní hotel v Havaně na týden za 13 285 Kč. Jelikož Petra oba nákupy realizovala přes Tipli, získala zpět 804,35 Kč.

 

To ale není vše. Další peníze Petra ušetří za nákup plavek a letních šatů, knížek na cestu nebo prostorného kufru. Tipli vás odmění za jakýkoliv nákup na internetu.Registrace na Tipli je zdarma, tak neváhejte a vstupte do nejlepšího nákupního klubu hned teď.


Publikovno: 2018-06-07
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com