Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Utečte od starostí alespoň na...

Utečte od starostí alespoň na pár dní

Počasí venku už připomíná léto, ale dovolená je ještě v nedohlednu. Načerpat energii ale potřebujeme během celého roku a na jaře obzvlášť. Dlouhá zima nás dokáže vyčerpat více, než si myslíme, a jarní únava není jen mýtus. Potřebujeme si prostě odpočinout.

Jednodenní výlety ideálně do přírody nám hlavu pročistí, tělo unaví a bude se nám i lépe spát. Mnohem více ale naší psychice a odpočinku prospěje, když odjedeme na víkend nebo lépe prodloužený víkend někam mimo domov. Udělat si takovou malou dovolenou, přespat v krásném hotelu, mít čas na bohatou snídani a užít si víkend do poslední minuty. Pokud vás láká zahraničí, na pár dní můžete vyjet třeba na Slovensko. Výhodou je, že se snadno dorozumíte a hotely v Bratislavě poskytnou ubytování nedaleko od hranic s naší republikou. Samozřejmě můžete vyrazit i na druhý konec Slovenska nebo do jiného státu, tam už je ale potřeba si promyslet, zda se vyplatí dlouhá cesta.

Můžete ale zůstat i v republice, kde je mnoho možností na výlety za zábavou i poznáním. Za návštěvu stojí naše hlavní město, kde se vyplatí zůstat přes noc a zažít romantickou atmosféru podvečerní Čertovky nebo se projít po nábřeží s výhledem na Pražský hrad. K ubytování můžete využít novotel v Praze přímo v centru, aby vám z historické Prahy nic neuteklo. Až se vám zasteskne po přírodě, vyrazte do Stromovky nebo se svezte parníkem třeba do ZOO. Na objevení všech krás Prahy byste ale potřebovali dovolenou minimálně na měsíc.

Stejně úžasná je i Plzeň, když se rozhodnete vyrazit spíše na západ. Historické centrum s obdélníkovým náměstím a katedrálou svatého Bartoloměje rozhodně stojí za návštěvu, poté můžete na divadelní představení a pak si třeba vyrazit prohlédnout si pivovar nebo Boleveckou rybniční soustavu. Evropské hlavní město kultury pro rok 2015 toho nabízí k vidění mnohem více, a tak i sem se vyplatí vyjet na více dní. Hotel ibis Plzeň má skvělou polohu pro všechny výlety do okolí a vaši mini dovolenou si tak budete moci užít se vším komfortem.

Ať už pro svůj odpočinek zvolíte naši republiku nebo slovenské sousedy, rozhodně se vrátíte odpočatí a plní nové energie.

 

 

 


Publikovno: 2018-06-03
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com