Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

A Praha vám bude ležet u nohou...

A Praha vám bude ležet u nohou

Když v naší stověžaté matičce bydlíte nebo do ní dojíždíte za prací, moc času vám na obdivování jejích krás nezbývá a tak trochu vám i zevšedněly. Ovšem pro mimopražské nabízí úžasnou atmosféru, historické památky i okouzlující centrum.

Mnoho lidí vnímá naše hlavní město jako něco, kde akorát stojí v dopravní koloně, pořád chvátá a všude je plno lidí. Naštěstí pro mnoho dalších lidí je Praha městem, do kterého jedou na návštěvu obdivovat jeho krásu a památky, proto je tak oblíbenou turistickou destinací. Naplánujte si do Prahy výlet i s přenocováním, abyste si mohli užít hlavní město i z pohledu, který jednodenní turisté nepoznají. Nemusíte přenocovat přímo v rušném centru, vyberte si pro ubytování hotel na Florenci, odkud se snadno pěšky i MHD dostanete kamkoli budete chtít a poznejte podvečerní a noční Prahu. Je totiž úplně jiná, než ta ve dne, a rozhodně ne kvůli diskotékám nebo nočním klubům.

Objevte, jestli je něco pravdy na pověstech o večerní Čertovce, pokochejte se západem slunce nad Karlovým mostem, vychutnejte si kávu v romantickém podvečeru na břehu Vltavy. Samozřejmě se můžete nechat stáhnout do víru nočního velkoměsta a vybít energii v některém z mnoha nočních hudebních klubů při tanci nebo na koncertu, ale pokud hledáte romantiku, zamiřte spíše jiným směrem. Až se nočního centra nabažíte, příjemnou procházkou se vrátíte do pokoje. Hotel v Praze Florenc je dobrá volba především proto, že tato lokalita je v blízkosti centra, ale dostatečně daleko od všeho ruchu a hluku nočních návštěvníků. Máte tak zajištěný klid a soukromí.

Prahu si můžete užít i když jste zde jen na pracovní návštěvě. Vždy se najde chvilka času nebo možnost zůstat zde přes noc a v jednání pokračovat další den. Návštěvníci různých kurzů a školení často opustí školicí místnost nebo konferenční prostory v Praze a jdou si odpočinout do některého z parků nebo k Vltavě. Praha je krásná ve dne i v noci a stojí za to si sem naplánovat výlet.


Publikovno: 2019-07-22
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com