Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Pro firemní akce volte řešen...

Pro firemní akce volte řešení „vše pod jednou střechou“

Konec zimy a začátek nové turistické sezóny se dotkne každého z nás. Plánujeme nejen dovolené, prodloužené víkendy, výlety s rodinou a přáteli, ale také obchodní schůzky, školení, konference a firemní setkání.

 

Pro účely firmy je výhodné vybrat pro organizaci konference nebo setkání prostory, kde je možné mít všechny potřebné služby na jednom místě. Samozřejmě záleží na mnoha faktorech, včetně toho, zda je pořádaná akce vícedenní nebo jen na několik hodin. Pro své konference prostory v Praze hledá mnoho firem a kromě vhodného sálu s dostatečnou kapacitou pro návštěvníky je pro ně důležité i celkové vybavení a zázemí a také celkový komfort. Třeba zda je možné místnost uzavřít a nebýt tak rušeni, jak je možné navýšit kapacitu, jaké je technologické vybavení pro přednášejícího i pohodlí posluchačů a účastníků, jak je zajištěno drobné občerstvení nebo společný oběd  a mnoho dalších otázek.

 

Pokud pořádáte vícedenní školení nebo prezentace, většinou musíte mít účastníky také kde ubytovat, protože ne všichni budu bydlet v místě konání vaší akce. Ideální ubytování je v lokalitě, která je dobře dopravně dostupná i autem i MHD pro případné výlety návštěvníků ve volném čase. Skvělou volbou je tak hotel v Praze 7, kam se pohodlně účastníci dostanou jak veřejnou dopravou, tak autem, historické centrum není nijak daleko a přitom je mimo turistické atrakce a tedy je zde zajištěn klid na práci i relaxaci.

 

Pro vážené obchodní partnery je pak jistě příjemným bonusem ubytování s možností relaxace. Tedy třeba wellness hotel v Praze, kde si po pracovním dni a jednáních mohou odpočinout v relaxačním centru, dopřát si masáž nebo zregenerovat mysl i tělo ve finské sauně. Uzavírat obchody a kontrakty nebo probrat jejich detaily se nemusí jen v honosné kanceláři, ale třeba i právě v odpočinkovém centru.


 


 


Publikovno: 2018-05-07
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com