Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Darujte svým blízkým možnost...

Darujte svým blízkým možnost sladkého nicnedělání


Bojujete s výběrem vhodného vánočního dárku? Přijde vám to rok od roku těžší a těžší? Máte pocit, že už mají vaši blízcí vše?


Naprosto snesitelná lehkost bytí

I toho největšího workoholika donutíte odpočívat darováním lázeňského pobytu, týdnu na horské chatě či zájezdem do teplých krajů. Dovolená není dovolená, pokud neopustíme svůj domov. Doma všichni vidíme, co je třeba poklidit, spravit, rozrušuje nás “prádlový” Mont Blanc u pračky či špinavá okna. Když odjedeme, nezbude nám než na každodenní problémy, povinnosti a starosti zapomenout a nechat se unášet na vlně nicnedělání. Naprosto snesitelná lehkost bytí. To je dovolená.

Možnost pořídit zájezd či pobyt s výhodou 5 - 30% nabízí karta věrnostního programu Sphere. Čedok, Eso Travel, Alexandria, Vitkovice Tours, Siam Travel a mnoho dalších. Sphere totiž sdružuje 10 000 obchodních partnerů v ČR i SR. Každý si tedy najde to své. Dokonce i odpůrci obchodních center a nákupní horečky, mohou výhody čerpat z pohodlí domova. Kartu lze uplatnit i ve více než 1 200 eshopech.

Seznam všech partnerů je stále k dispozici v mobilní aplikaci, výhody lze čerpat dlouhodobě a opakovaně. Samotná karta tak může být také vánočním dárkem. Obzvláště zaměstnavatelům ušetří darování karty Sphere čas i dilema s výběrem univerzálního vánočního benefitu pro zaměstnance. Ať už ji využijí při nákupu dovolené nebo čehokoliv jiného

Zdroj foto: Sphere


Publikovno: 2017-12-15
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com