Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Zimní dovolená na horách...

Zimní dovolená na horách

Blíží se zima a s ní také spojené zimní dovolené a víkendové pobyty na horách. Někteří z nás využijí nabídku pobytů v České republice a někteří z nás vyrazí také do zahraničí. Jaké pojištění je vhodné pro pobyt na horách v zimě?

Včetně zimních dovolených je školami pořádána také spousta lyžařských výcviků, na které ať chcete či nechcete, musíte vyslat své dorůstající ratolesti. Lyžařské výcviky jsou většinou pořádány na území České republiky. Není třeba pro tento účel kupovat klasické cestovní pojištění na hory, ale pro váš klid je vhodné pořídit vašemu potomkovi úrazové pojištění a pro případ že způsobí nějakou škodu také pojištění odpovědnosti. Na týden taková pojištění budou stát dohromady kolem dvou stokorun, což jistě vyváží riziko případných následků.

Pokud se ovšem vydáváte do zahraničí je více než důležité pořízení vhodného cestovního pojištění. Při zimní dovolené v zahraničí je třeba při výběru cestovního pojištění řádně zvážit rizika, která vás mohou potkat. Pokud budete jezdit po vyznačených sjezdovkách a nebudete provádět extrémní výkony na u-rampě, vystačíte si i se základním pojištěním. Doporučujeme ale při sjednání pojištění vybrat pojistku, která pokrývá takzvané zimní sporty a případně také extrémní sporty. Každá pojišťovna má rozdělení sportů na takzvané rekreační, zimní či extrémní sporty různě a podle vlastního klíče. Je tedy třeba se seznámit s nabídkou pojištění, zda zahrnuje i váš sport a v jaké kategorii pojištění či připojištění. Některé pojišťovny vás třeba vůbec nepojistí na některé druhy extrémních sportů.


Publikovno: 2017-10-10
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com