Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Nakupujte se slevou na letákoma...

Nakupujte se slevou na letákomat.cz!

Milujete cestování? Plánujete zimní nebo letní dovolenou? Víte o tom, že můžete najít letáky s výhodnými nabídkami a ušetřit tak stovky až tisíce korun? Na webu letákomat.cz najdete aktuální leták na tento týden od různých supermarketů, obchodů s textilem, elektronikou či cestovních kanceláři! Vybrat si můžete nabídku zájezdů či víkendových pobytů v Evropě, ale i v České republice.  V nabídce najdete letáky Čedok, ČD Travel nebo cestovní kanceláře Alexandria.  Aktuální letáky plné slev vás potěší.

Aktuální leták od cestovní kanceláře Čedok

Vánoční relax v českých lázních

Vánoce se nezadržitelně blíží. Nevíte co dát komu pod stromeček? Chcete si užít volno v lázních a dopřát si wellness procedury s kamarádkami či partnerem? Netušíte co pro babičku a dědečka? Na letakomat.cz najdete aktuální nabídku pobytů v lázních. Ušetřit můžete až 6 % za pobyt. Navštívit můžete Tatralandiu i wellness hotel Babylon v Liberci. Užijte si pár dní v naprostém komfortu se svými blízkými.

Řecko i v prosinci

Mezi oblíbené destinace, kam každý rok vyráží tisíce turistů, je slunné Řecko. Toužíte i vy se vydat za památkami, po stopách řeckých bohů nebo jen tak se válet na pláži a užívat si chutné jídlo a pití? Využijte nabídku a prohlídněte si akční leták na tento týden. Najdete v něm výhodné nabídky ubytování  v  Řecku. Navštívit můžete za výhodné ceny Krétu, Zakhyntos, Olympskou riviéru a další ostrovy. Více informací naleznete v aktuálním letáku Čedok.

Chorvatsko

Mezi nejžádanější destinace patří  Chorvatsko. Akční nabídka nechybí ani pro tuto destinaci. Vyberte si ze zájezdů na Drvenik, Zadarskou destinaci. V ceně je vlastní doprava či doprava autobusem. Zájezd do Chorvatska za výhodnou cenu můžete darovat pod stromeček jako překvapení. Ubytování v hotelech či v apartmánech nedaleko pláží. Výhodné ceny přímo vyzývají k zakoupení dovolené pro sebe a své blízké.

Aktuální leták od cestovní kanceláře ČD Travel

Poznávací zájezdy

Akční letáky ČD Travel nabízí také poznávací zájezdy do Albanie, Itálie, Francie. Na poznávací  zájezd se můžete vypravit za výhodnou cenu. Vydejte se za poznáním, za památkami či za nákupy do věhlasných nákupních center.  V nabídce najdete 5 - 14 denní poznávací zájezdy na nejkrásnější místa Evropy.  Poznávací zájezd může být příjemným zpestřením jarních i letních prázdnin.


Sledovat aktuální nabídky se vyplatí

Dopřejte si levnou dovolenou u moře s rodinou či přáteli.  Každý týden můžete sledovat nové akční nabídky.  Ušetříte si čas s hledáním levné dovolené. Aktuální leták vám poskytne nejnovější nabídky po celé Evropě. Co takhle dovolená na Slovensku, v Albánii či jiné destinaci.

Tipy na levnou dovolenou a nejlepší nabídky českých cestovních kanceláří najdete v aktuálních letácích na tento týden na portáli letakomat.cz. Hledáte řešení pro prodloužený víkend?  Akční leták na tento týden vám dává na výběr z mnoha možností. Využijte výhodných slev pro sebe i svou rodinu.


Publikovno: 2016-12-26
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com