Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Advent se blíží, neseďte dom...

Advent se blíží, neseďte doma

Chcete si vychutnat letošní Vánoce skutečně naplno? Cestujte. Vydejte se poznat nejkrásnější adventní města v Evropě. Nakupte dárky pro své blízké, ochutnejte místní speciality a zazpívejte si vánoční koledy. Vybrali jsme pro vás pár měst, které si zamilujete.

Řím

Piazza Navona - přesně tak se jmenuje místo, které v Římě musíte rozhodně navštívit. Jedná se o slavný vánoční trh. Vaší pozornosti by také neměly uniknout místa jako Svatopetrské náměstí a Koloseum. Uvidíte zde překrásné vánoční stromečky, o kterých se špitá, že dosahují výšky až 30 metrů.

 

Budapešť

Až budete v Budapešti, rozhodně se zastavte u baziliky sv. Štěpána. Toto místo vás ohromí, stejně jako tradiční vánoční hudba, která se line ulicemi. Vyzkoušejte také vyhlášené maďarské speciality. Co třeba? Grilované maďarské klobásy, langoše a samozřejmě horké pečené kaštany. Mňam. Také se vám už sbíhají sliny?

 

Norimberk

Přemýšlíte, kde by tak mohly být nejproslulejší vánoční trhy? Prozradíme vám to - jsou v Norimberku. Zde si s vánočními dárky poradí každý Ježíšek a posílit se při tom může vynikajícím vaječným punčem se šlehačkou.

 

Drážďany

Nechce se vám jezdit příliš daleko? Nevadí. Kousek za hranicemi je taky krásně. Možná nejkrásněji. Řeč je samozřejmě o Drážďanech. Co zde uvidíte? Nádherné památky, obrovské trhy a úžasnou vánoční atmosféru. A nezapomeňte ochutnat tradiční drážďanskou štolu. To je před Vánocemi povinnost.

 

Paříž

Už od poloviny listopadu se už tak kouzelná Paříž stává ještě kouzelnější. Vychutnejte si Náměstí Bastily, Vítězný oblouk i Eiffelovu věž ve vánočních barvách. A při prohlídce ochutnejte francouzská vína a také si dopřejte kousky luxusní čokolády. Paříž vám toho nabídne tolik…

Možná vás teď napadne, že utrácet peníze před Vánocemi, není zrovna dobrý nápad. Ale za pěkný výlet nemusíte utratit velké jmění. Stačí jen hledat. Podívejte se například na www.uspory.cz, zde najdete spoustu zájezdů se slevou. Ve finále utratíte jen pár korun, které za ty zážitky opravdu stojí.

Počítáte každou korunu a nevíte, za co pořídíte vánoční dárky? Začnete si hlídat své výdaje. Kolik utrácíte za energie, za mobilní tarif, za pojištění nebo za hypotéku? Když už budete na stránkách Úspory.cz, porovnejte si tyto výdaje s ostatními nabídkami. Zjistěte, zda náhodou za některou z těchto položek neplatíte zbytečně moc.

 


Publikovno: 2016-11-03
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com