Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Teplé oblečení do zimy nad nu...

Teplé oblečení do zimy nad nulou? Nepřežeňte to s teplem, ale ani nesázejte na lehké odění

Klasická zima až praští, které umí kolikrát tak hezky vykouzlit zajímavou malbu ráno na okenní tabulce, nebo obléknout pole, kopce a stráně do bílého pyžama se nám letos opět jaksi vyhýbá a místo toho se nás jalo počasí těšit teplotními rekordy a zahřívacím kolem na jaro. V takovém případě si člověk logicky každé ráno klade tu samou otázku, a sice, co si obléci na sebe? Pokud se teploty vesele potápí pod nulu, je vaše oblíbená zimní bunda s kožíškem více méně jasnou volbou, nicméně v momentě, kdy otevřete okno a pozorujete v jasném světle se koupající vrabčáky, tak si nošení onoho rok uklizeného kožichu asi také rozmyslíte. Naštěstí i v tomto existuje dobrá rada, se kterou přišel eshop pro outdoor a arboristiku worksafety.cz, který si na letošní zimu připravil nabídku fleecových mikin a lehčích bund do studenějšího podzimu, které padnou na současnou klimatickou situaci jako ulité.

Fleecovky Pfanner

Když se řekne Rakousko a zmíní se zároveň jméno Pfanner, většina z nás si vybaví prestižního výrobce ovocných džusů a limonád, nicméně profesionálové zejména z lesnického ranku dodají i firmu Pfanner Rakousko, specialistu na oblečení a ochranné pomůcky pro profesionály. Firma Pfanner Rakousko, mimochodem v odborných kruzích známá též díky inovaci lesnické pracovní přílby, vám nabízí mimo jiné velmi pohodlné fleecové bundy a mikiny nejrůznějších střihů a velikostí. Worksafety.cz si vám aktuálně nabízí fleecovou bundu Grizzly Jacket a mikinu Grizzly Pullover. Oba svrchníky jsou měkké, lehké a velmi hřejivé, zkrátka ideální do aktuálního počasí. Zvýšený límec chrání krk před nachlazením, před studeným zapínáním zase krytí samotné zipové části. Potřebujete li mikinu nebo bundu na rychlé vyběhnutí, na práci kolem domu či na kratší přechod, určitě nemůžete s Pfanner fleecovkami sáhnout vedle.

 


Direct Alpine Highlander do nepřízně počasí

S vyššími teplotami v zimě jsou bohužel spojené i dešťové přeháňky a větrnější počasí, obojí poměrně dost studené, jelikož se teploty i v současné teplé zimě pohybují většinou jen pár stupňů nad nulou. S lehčím oblečením tak hrozí riziko nachlazení či jiné zánětlivé problémy (zejména, co se týče pohybového aparátu). Česká republika je naštěstí na podobné počasí dobře připravena, a to zejména značnou koncentrací výrobců outdoorového oblečení, jako jsou firmy Alpine Sport, Pinguin nebo aktuálně představovaní Direct Alpine.

Tato, v zahraničí i u nás čím dál populárnější značka, si na letošní zimu prozíravě připravila bundu řady Highlander, která odpovídá na sychravé počasí v nižších teplotách. Celá bunda je vyrobena z robustní bavlněné ripstop tkaniny s úpravou Hydrophobic extreme. Tato úprava výrazně vylepšuje klíčové vlastnosti bavlněné tkaniny, kdy prodlužuje její životnost, zvyšuje míru ochrany proti vodě, vylepšuje prodyšnost a zabraňuje špinění. Díky zesílení panelů na ramenou a loktech a použití vodou roztažných nití ve švech je tato bunda velmi odolným společníkem pro náročnější turistiku i pro lehčí práce v nepříznivém počasí. Velmi praktická je též možnost rozepnutí spodního dílu bundy a tím možnost dosáhnout na kapsy u kalhot.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikina Chillaz

No a na závěr něco slušivého pro pány. Krom klasických bund a fleecových mikin se do současného počasí určitě bude hodit také jedna klasická mikina s kapucí, my jsme konkrétně vybrali Chillaz Maxi Hoody, které je vyrobena ze směsi bavlny, modalu a elastanu. Příjemný střih je doplněn logem Chillaz, pod kterým se nachází praktická klokaní kapsa. Tato mikina je ideálním svrchníkem na volný čas, sport nebo jiné lehčí aktivity v chladnějším, ale nikoliv mrazivém počasí. Značka Chillaz dává krom kvality také veliký důraz na ekologii materiálů a výroby, takže si zakoupením výrobku rakouské značky Chillaz můžete být jisti, že nepřispíváte ke znečišťování prostředí a podporujete oblečení s původem „made in EU“.








 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Publikovno: 2016-02-04
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com