Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Na sjezdovky v kvalitním obleč...

Na sjezdovky v kvalitním oblečení

Zima se kvapem blíží a milovníci lyžování se začínají těšit na první sníh. Buďte připraveni na lyžařskou sezónu, a nenechte si ujít radovánky na sněhu! Jak vybrat správné oblečení na sjezdovky?
 

Dbejte na barvu a nepromokavost


Zimní sportovní oblečení Vám musí skvěle padnout a neomezovat Vás při pohybu. Zkontrolujte si, do kolika stupňů pod nulou Vám bude v oděvu příjemně a jak je odolný při kontaktu se sněhem. Vyhněte se oblečení v černé nebo bílé barvě. Zatímco v černé nejste za tmy téměř vidět, v bílé se na sjezdovkách ztrácíte. Vybírejte mezi červenou, růžovou, zelenou a fialovou barvou.



Bundy, které zahřejí


Každá značka má jiný technologický postup při výrobě bund, ale obvykle se setkáte s bundami o třech vrstvách. Spodní vrstva Vás zahřeje, udrží tělesné teplo a odvede vlhkost. Výbornou volbou je merino vlna s příměsí stříbra, které pohlcuje zápach. Druhou vrstvu bundy tvoří vycpávky pro maximální teplo a třetí vrstva chrání před deštěm a větrem. Pro maximální komfort během lyžování dejte přednost nepromokavé bundě s windstopovou membránou, která brání profouknutí.



Na lyže ve funkčním oblečení


Zatímco bundu tvoří tři vrstvy, kalhoty jsou vyrobeny pouze ze dvou. Spodní vrstva chrání spodní končetiny před chladem a dobře odvádí pot, svrchní vrstva bývá se softshellu či nepromokavého materiálu. Z výbavy by Vám dále nemělo chybět termo tričko z teplého, ale prodyšného materiálu, a ponožky z výhřevného a nepotivého materiálu. V neposlední řadě nezapomeňte na kuklu a helmu, která Vám musí perfektně sednout.



Užijte si pobyt na horách!


Vyrazte s dětmi na české hory v novém oblečení, v němž si užijete zimní radovánky v suchu a teple. Širokou nabídku oděvu na sjezdovky najdete ve sportovních obchodech, specializovaných prodejnách nebo na internetu, kde můžete platit touto bezpečnou metodou.

 


Publikovno: 2015-11-02
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com