Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Sladké léto na řeckých ostro...

Sladké léto na řeckých ostrovech

Řecko je země mnoha ostrovů. Kolik jich celkem je, se téměř nedá zjistit. I ti nejrenomovanější průvodci uvádějí čísla s velkou opatrností. Mnohdy se dočte, že řeckých ostrovů může být kolem šesti tisíc. Jisté je, že osídlených jich je 227 a je tedy stále co objevovat.

Uvažujete-li o dovolené na ostrovech, velmi často se setkáte se zájezdy na Rhodos. Ač je tento ostrov jedním z nejnavštěvovanějších, přesto tu najdete i oblasti s neporušenou přírodou. Dovolená zde je skutečně pro každého. Ať už zvolíte pohodu a komfort  příjemných letovisek nebo cestování po ostrově, budete překvapeni pestrostí zdejšího prostředí.  Kromě typických řeckých městeček jsou tu travnatá údolí se strmými kopci, překrásné a svěže zelené lesy, ale také velké plochy připomínající poušť.



To dovolená na Zakynthosu, nejslunnějším ostrově v celém Řecku, láká nejen na překrásné pláže a tyrkysové moře, ale také na koupání v jeskyních, potápění s mořskými želvami či možnost spatřit vzácné tuleně. Tento ostrov se může pochlubit ikonickou pláží v zálivu Navagio, na které leží proslulý vrak lodi. Zakynthosu se také přezdívá ostrov vůní nebo ostrov květů.  V přímořském vánku můžete neustále cítit vůni jasmínu, ibišků, orchidejí i různých bylin a koření.



Chcete-li se podívat na některý z řeckých ostrovů ještě tyto prázdniny, hledejte Řecko na last minute a vyrazte klidně příští týden!

 

 


Publikovno: 2015-06-05
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com