Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Egypt – za posledním divem sv...

Egypt – za posledním divem světa

Maják na ostrově Faru, Rhódský kolos, Mauzoleum v Halikarnassu, Artemidin chrám v Efessu, Zeus v Olympii, Visuté zahrady Semiramidiny. To je šest divů středověkého světa, které jsou již nadobro zničeny. A co je tedy sedmý div světa? Pyramidy v Gíze! A světe div se, dochovaly se nám a lze je bez problémů navštívit.

Rozhodnete-li se pro dovolenou v Egyptě, a konkrétně pro poznávací zájezdy do Egypta, připravte se na kombinaci s poznáváním těch nejvelkolepějších památek, plavbu po mýtické řece Nil i koupání v prohřátém Rudém moři.



Možná si myslíte, že Egypt a jeho památky znáte z dokumentárních filmů a nic vás nemůže jen tak překvapit. Věřte, že spatřit na vlastní oči chrámy v Luxoru a Karnagu, dech beroucí Údolí králů, slavnou Káhiru i nejslavnější pyramidy na světě, tomu přeci jen může málo co konkurovat.  A to samozřejmě není vše. Plavba po Nilu, výroba papyru, pohled na obří slavnou Sfingu, ale třeba i návštěva Alexandrie jsou další z mnoha lákadel, které máte možnost vidět. I proto, je dovolená v Egyptě pro mnohé životním zážitkem.  Poznejte památky středověkého Egypta a současně si užijte krásné moře a komfort vysoké úrovně nabízených služeb v tamních letoviscích.

 

Právě koupání ve zdejším moři je druhým největším lákadlem této země. Moře je teplé a plné rozmanité fauny i flory, která se skrývá jen pár metrů pod hladinou a tak nemusíte být ani proškolený potápěč, abyste si jen tak z lehátka s maskou a šnorchlem, mohli užívat pohled pod vodu a být součástí pestrobarevného akvária. I to je Egypt, divy světa na souši i pod hladinou!


Publikovno: 2015-06-05
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com