Sponzorované odkazy

Co vás nejvíce zajímá

Reklama

Reklama

Poznávací zájezd či last min...

Poznávací zájezd či last minute? Vše rychle a přehledně najdete na Travelportal.cz

Pokud jste se právě teď rozhodli, že českého aprílového počasí bylo za poslední měsíce již přespříliš, vyrazte ještě toto léto na dovolenou, nebo si ji začněte plánovat.

Jste impulzivní, máte rádi překvapení, neplánujete svůj čas na dlouhé měsíce dopředu a rozhodujete se rychle? Pak jste ti praví pro nabídky last minute!  Kdo ví, zda Vás letos čeká kouzlo řeckých ostrovů, přitažlivý Egypt, pohodové Turecko, smyslné Španělsko či slunná Itálie.

Poznáváte s nadšením nová místa, plánujete rádi, víte přesně, kam chcete letět a co tam vidět? Lákají Vás dálky, jako je čajem provoněná Srí Lanka, panenská příroda Islandu, víkend v renesanční Florencii, podzimní výstavy ve Vídni nebo adventní trhy v Paříži? Pro Vás jsou tu poznávací zájezdy!

Za mořem či za kulturou – vše na jednom místě najdete na Travelportal.cz. Online cestovní agentura není žádným nováčkem. Portál je již 5 let na trhu cestovního ruchu. Můžete na něm přehledně a jednoduše porovnávat zájezdy od více než 100 prověřených českých cestovních kanceláří. Databáze čítá přes milion zájezdů a je každých 30 minut aktualizována. Tento portál má samozřejmě formulář pro specifikaci vašich požadavků. Můžete definovat svá kritéria nejen na destinaci, typ ubytování, termín a délku pobytu, a zároveň zvolit druh aktivity, které se chcete na vaší dovolené věnovat. Z vyhledaných zájezdů si pak můžete vybrat tu nejlepší nabídku. Objednání lze provést bez jakékoliv časové ztráty online, a to přímo v pohodlí vašeho domova. Travelportal.cz si za své služby nenárokuje žádný poplatek. Navíc od 1.9.2014 má pro své klienty vskutku užitečný dárek. K zakoupeným zájezdům získáte možnost parkovat zdarma přímo v blízkosti letiště.

A co ještě nabízí Travelportal.cz? Pestrou nabídku zájezdů last minute, poznávacích, rodinných, exotických atd. Dále zajímavé informace o budoucích cílech vašich cest a užitečné rady týkající se například toho, co vzít s sebou do vysněných destinací vašich dovolených, prázdnin a výletů.

Travelportal.cz je svět na jedné adrese.



 

 


Publikovno: 2014-07-17
 

Počet odkazů

Celkem odkazů: 20359

Přihlášení

Nová registrace

Reklama

Užitečné

Poslední přidané

Doporučujeme

Nejlevnější cestovní pojištění na Top-Pojištění.cz.


Nejčastěji navštěvované
Strom kategorií

Navštivte památky České republiky.

Počasí


Jízdní řády
Počasí Wunderground
Počasí Meteopress

Reklama

  ReklamaKontaktObecné podmínky
Ikonky států z : www.icondrawer.com